Ohita
Suklaakuorrutteiset mantelit sopivat jouluun
Suklaakuorrutteiset mantelit sopivat jouluun

Tiedote -

Earth Control tarjoaa ainekset terveellisempään jouluherkutteluun

Moni saattaa joulun aikaan kaivata terveellisempiä vaihtoehtoja konvehdeille ja karamelleille. Earth Control -tuotesarja pitää sisällään laajan valikoiman pähkinöitä, kuivahedelmiä ja marjoja, jotka sopivat paitsi sellaisinaan herkuteltaviksi, myös erinomaisesti ruuanlaittoon ja leivontaan.

Suklaakuorrutetut mantelit, rusinat ja pähkinät ovat joulupöydän ehdoton ykköstuote, ja ne ovat täydellisiä myös illanistujaisiin perheen ja ystävien kanssa jaettaviksi. Myös lakritsilla tai suklaalla maustetuilla taateleilla voi hurmata helposti niin lapset kuin aikuisetkin. Luonnollisilla, aurinkokuivatuilla aprikooseilla, luumuilla ja taateleilla sekä karpaloilla ja rusinoilla kruunaa helposti erilaiset ihanat joululeivonnaiset, kuten tortut, pullat ja mehevät kuivakakut. Ja kun Earth Control -herkkuja kattaa kauniisti esille naposteltaviksi, ei konvehtejakaan ehkä tule syödyksi ihan niin paljon.

Earth Control -herkut ovat myös erinomainen lahjaidea, kun haussa on terveellinen ja luonnollinen, mutta silti vastustamattoman maukas herkkulahja.

Earth Control tarkoittaa huolellisesti valikoituja pähkinöitä, siemeniä ja kuivattuja hedelmiä eri puolilta maailmaa, joiden avulla on helppo herkutella terveellisillä ja luonnollisilla mauilla. Tuotteiden viljelyn, jalostuksen ja valmistuksen välinen yhteys on Earth Controlin toiminnan keskiössä. Tuotteen laatu muodostuu maaperää kunnioittaen - viljelyn ja sadonkorjuun aikana on huolehdittava myös maaperästä. Vain näin syntyy laadukkaita tuotteita aitoa makua arvostaville.

Earth Control -herkkuja on saatavilla laajalti monista S-ja K-ryhmän kaupoista sekä tavarataloista vaihtelevin valikoimin.

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö