Ohita
Herkullisen trooppiset ananaspalat ovat terveellinen herkku.
Herkullisen trooppiset ananaspalat ovat terveellinen herkku.

Tiedote -

Earth Control -uutuus on trooppinen tuulahdus syksyn harmauteen

Earth Control lanseeraa kuivattujen hedelmiensä maukkaaseen valikoimaan mehukkaan trooppisen uutuuden, ananaksen. Kätevässä uudelleensuljettavassa pussissa tropiikin aurinko kulkee mukana minne vain!

Earth Controlin uutuus sisältää ananaspaloja huolellisesti valituista thaimaalaisista ananaksista. Ananaspalat sisältävät ripauksen sokeria, mikä antaa niille ihanan makeuden ja mukavan, melkein karkkimaisen koostumuksen - kuin luonnon oma "viinikumi”. Ananaspalat sopivat koko perheelle herkulliseksi välipalaksi iltapäivään, aamiaiselle puuron tai jogurtin kanssa tai muuten vaan naposteltavaksi.

Ananas sisältää runsaasti C-vitamiinia, B1-vitamiinia, mangaania, kuituja, flavonoideja sekä B-ryhmän vitamiineja ja hivenaineita.

Earth Controlin kuivattujen hedelmien valikoima pitää sisällään mehukkaita ja luonnollisia herkkuja moneen makuun; taateleita, aprikooseja, mangoja, luumuja ja rusinoita. Kuivatut hedelmät sopivat täydellisesti välipalaksi, makeannälän taltuttamiseen, leivontaan tai terveelliseksi naposteltavaksi.

Earth Control kuivatut ananaspalat 135 g löydät muiden sarjan kuivattujen hedelmien lisäksi esimerkiksi K-ketjun myymälöistä, suositushinta n. 4,50 €.


Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö