Ohita
Gainomax Rehydrate nesteytysporetabletit – kätevä ja ekologinen treenikaveri
Gainomax Rehydrate nesteytysporetabletit – kätevä ja ekologinen treenikaveri

Tiedote -

Gainomax lanseeraa kätevät ja ekologiset nesteytysporetabletit

Gainomaxin uudet nesteytysporetabletit ovat helppo ja kätevä tapa neste- ja suolatasapainon palauttamiseen. Ne sopivat erinomaisesti urheilusuorituksen ja hikoilun jälkeiseen tarpeeseen. Poretabletti on myös ekologinen ja helposti mukana kulkeva vaihtoehto painaville urheilujuomapulloille.


Poretablettien huolella hiottu ainesosayhdistelmä sisältää tunnettuja elektrolyyttejä, kuten natriumia ja kaliumia sekä nestetasapainoa tukevia vitamiineja ja hivenaineita. Yhdistelmä vähentää väsymystä ja tasapainottaa tehokkaasti suola- ja nestetasapainoa treenin jälkeen tai kuumassa ilmanalassa oleskelun yhteydessä - erinomainen siis myös hellekeleille ja lomareissuille.

Tuotteeseen on lisätty elektrolyyttien lisäksi tärkeitä B-vitamiineja sekä sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja edistää normaalia proteiinisynteesiä.

Poretabletti on ekologinen valinta perinteisille valmiina ostettaville urheilujuomille, koska juoma valmistetaan omassa lasissa tai juomapullossa eikä erillistä pulloa tai tölkkiä tarvitse ostaa ja kanniskella mukanaan.

Saatavilla on kaksi raikasta makuvaihtoehtoa, appelsiini ja inkivääri-sitruuna. Tuote soveltuu aikuisille ja myös yli 3-vuotiaille lapsille. Pakkauksessa on 20 tablettia ja juuri päivittäistavarakauppojen hyllyille saapuneiden tuotteiden suositushinta on n. 3,40 €

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö