Ohita
Recovery-juomat tehostavat treenin jälkeistä palautumista.
Recovery-juomat tehostavat treenin jälkeistä palautumista.

Tiedote -

Gainomax takaa treenaajan palautumisen

Palautuminen on edellytys kunnon kehittymiselle ja tuloksille, oli sitten kyse kiinteytymisestä, lihasmassan lisäämisestä tai kestävyyskunnon kasvattamisesta. Gainomax-tuotteet edesauttavat palautumista treenien jälkeen.

Proteiinin ja hiilihydraatin yhdistelmä heti treenin jälkeen nautittuna pysäyttää kehon lihaksia hajottavat prosessit ja auttaa niitä palautumaan rasituksesta tehokkaammin.

Gainomax Recovery -juomat ovat maitopohjaisia palautusjuomia, jotka sisältävät harkitun yhdistelmän proteiinia ja hiilihydraatteja palautumisen tehostamiseksi. Tuotteet sisältävät myös B2- ja B12-vitamiineja, foolihappoa ja kalsiumia. Kaikki Gainomax-juomat sisältävät sekä kaseinaattia että heraproteiinia. Recovery-juomia on saatavissa viidessä herkullisessa maussa: suklaan-, mansikan-, mustikan-, vaniljan tai uusimman variantin, suolakinuskin makuisena. Tuotteet ovat vähälaktoosisia.

Suositushinta on noin 2,45 €. Tuotteet ovat saatavilla laajalti päivittäistavarakaupoista.

Vuodesta 1990 lähtien Gainomaxia ovat arvostaneet niin kuntoilijat kuin huippu-urheilijatkin. Gainomax-valikoima sisältää treenin jälkeisiä palautumistuotteita ja toiminnallisia välipalapatukoita, ilman palmuöljyä. Tuotteet on suunnattu aktiivisen elämäntavan tueksi, tulokselliseen hyvinvointiin.

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö