Ohita
Benjamissimo - synnittömät superfoodsuklaat
Benjamissimo - synnittömät superfoodsuklaat

Tiedote -

Joulusuklaa, josta ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa

Vuoden suurimman suklaasesongin startatessa kannattaa muistaa, että suklaalla herkuttelusta ei välttämättä tarvitse soimata itseään. On olemassa eettisiä, terveellisempiä ja rakkaudella valmistettuja suklaita, jotka ovat nyt helposti saatavillasi.

Bulgarialaiselle perheyritykselle Benjamissimolle suklaa on intohimo. He suhtautuvat suklaaseen ainutlaatuisena herkkuna, joka on myös ravitsemuksellisesti arvokas ja jonka suussa sulavista hyödyistä kaikkien tulisi voida vapaasti nauttia.

Siksi Benjamissimon suklaat ovatkin aina sertifioitua luomua, vegaanisia ja gluteenittomia ilman keinotekoisia lisäaineita ja raffinoitua sokeria.

Benjamissimo käyttää raaka-aineinaan vain parhaita ja huolella valikoituja kaakaopapuja herkullisimman maun aikaansaamiseksi. Raaka-aineena käytettävä kaakao tuotetaan vastuullisesti mm. Nicaraguassa ja Equadorissa Reilun kaupan periaattein, jotta myös tuottaja saa kovasta työstään oikeudenmukaisen korvauksen.

Jo korkealaatuiset kaakaopavut takaavat erinomaisen maun, mutta Benjamissimo käyttää suklaissaan kekseliäästi myös erilaisia superfoodeja ja muita luonnon antimia, kuten aitoja marjoja, ruusuöljyä, matchaa, macaa tai vaikkapa chiansiemeniä. Ne antavat Benjamissimon suklaille paitsi ainutlaatuista lisämakua ja herkullisuutta, mutta lisäävät myös suklaan ravitsemuksellista arvoa entisestään.

Tänä jouluna suklaalla herkuttelusta ei siis todellakaan tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa!

Benjamissimon superfoodsuklaat sopivat erinomaisesti myös lahjaideaksi laatutietoiselle ja tiedostavalle läheiselle.

Benjamissimo-suklaiden suositushinta on n. 3,50 € ja ne ovat saatavilla K-ryhmän kaupoista sekä monista terveystuotekaupoista kautta maan.

“Save the earth, it´s the only planet with chocolate!” -Benjamissimo

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö