Ohita
Kaunis ja tasainen päivetys sinulle joka rakastat aurinkoa

Tiedote -

Kaunis ja tasainen päivetys sinulle joka rakastat aurinkoa

Skandinaviassa asuvilla vaaleaihoisilla on harvoin riittävästi pigmenttiä syvään ja tasaiseen päivetykseen. Liialle auringolle altistuminen aiheuttaa lieviä auringonpolttamia, mutta myös ryppyjä ja pahimmillaan ihosyöpää. UV-säteily vähentää ihon kimmoisuutta ja nopeuttaa sen vanhenemista tuhoamalla ja vanhentamalla ihosoluja. Rusketus on ihon luontainen vastustusreaktio, jossa iho yrittää estää vahingollisten säteiden pääsyä syvemmälle ihoon. Ilman lisäsuojaa iho palaa, kuivuu ja rypistyy, siihen ilmaantuu pigmenttiläiskiä ja ihottumaa ja se menettää kimmoisuuttaan. Silti moni haaveilee kullansävyisestä kauniista päivetyksestä. Beetakaroteeni antaa lisäsuojaa auringon UV-säteilyä vastaan ja iholle kauniin kultaisen sävyn. Beetakaroteenilla on lisäksi osoitettu olevan positiivisia vaikutuksia aurinkoihottumaan. Aurinkoihottuma on kohtuullisen yleistä. Aurinko aiheuttaa iholle punoituksen lisäksi näppylöitä ja kutinaa.

Maxosol sisältää yhteensä 10 ihoa suojaavaa ainesosaa. Luonnollinen beetakaroteeni on luontainen antioksidantti vihreissä ja oransseissa vihanneksissa ja hedelmissä. Useat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että säännöllinen beetakaroteenin saanti vähentää auringon haitallisia vaikutuksia ihossa ja antaa lisäsuojaa.
Lykopeenilla on kyky neutraloida haitallisia vapaita radikaaleja ja kasvattaa kollageenin esiastetta pro-kollageenia. Kollageeni auttaa pitämään ihon kimmoisana ja rypyttömänä. Alfalipoiinihappo silottaa ryppyjä ja ehkäisee UV-säteilyn vanhentavaa vaikutusta.

Kupari ylläpitää ihon normaalia pigmentaatiota ja voi ehkäistä pigmenttiläiskien syntymistä. Niasiini ja sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina. Antioksidantit seleeni, sinkki, C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapetusstressiltä . C-vitamiini edistää lisäksi normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Sinkki ja seleeni edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Tuotteen edut:

  • Kauniimpi rusketus
  • Pidentää rusketuksen kestoa
  • Sisältää luonnollista beetakaroteenia
  • Sisältää 10 ihoa suojaavaa ainesosaa
  • Vahvistaa myös hiuksia ja kynsiä

Maxosol ei yksinään suojaa auringolta eikä korvaa aurinkovoidetta, mutta se antaa sisäistä lisäsuojaa. Yksi pakkaus riittää kahden kuukauden ajaksi.

Maxosol 60 kapselia 

Suositusovh: 21 €

Luontaistuotekaupoista, tavarataloista ja apteekeista

https://www.midsona.fi/tuotteet/maxosol/

Lisätiedot ja tuotenäytteet

Kaisa Mikkola, tuotepäällikkö

p. 040 150 3986

kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö