Ohita
Yogi Tea Limited edition Bee Happy tee
Yogi Tea Limited edition Bee Happy tee

Tiedote -

Keväällä tuemme ystäviämme mehiläisiä Yogi Tean ihanalla Bee Happy teellä

Tiesitkö, että mehiläiset ovat ratkaisevassa asemassa kasvien pölytyksessä ja siten myös korvaamattomia kasvien olemassaololle. Koskematon luonto on Yogi Tealle luomuteevalmistajana kaikki kaikessa.

Yogi Tea tukee tällä teellä villejä mehiläisiä, jotka ovat suuressa vaarassa kuolla sukupuuttoon. Tämän teen pohjana on kasveja, joita villit mehiläiset käyttävät suosittuna ravinnonlähteenään, ja jotka ovat löytäneet tiensä kukinnan jälkeen tähän teesekoitukseen.

Yogi Tea tukee lisäksi valittuja mehiläiskasvattajia antamalla heidän käyttöönsä pesimispaikkoja mehiläisille. Yogi Tean yrtti- ja mausteteesekoitukset valmistetaan eettisesti ja kestävästi yhteistyössä luomuviljelijöiden kanssa.

Yogi Tea Bee Happy tee sisältää mehiläis-ystävällisiä ainesosia kuten piparminttua, omenaa, kamomillankukkaa, rosmariinia ja laventelinkukkaa. Tee on raikas tuulahdus kevättä! Bee Happy tee on myynnissä rajoitetun ajan kevään 2022 aikana.

Suositushinta: 4,50 €

Saatavuus: Kesko, Sokos, Ruohonjuuri, luontaistuotekaupat

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö