Ohita
Kosteuttava Elivo Puhdistusvaahto on hellä talvi-iholle

Tiedote -

Kosteuttava Elivo Puhdistusvaahto on hellä talvi-iholle

Elivo Puhdistusvaahto puhdistaa kasvot hellästi ja tehokkaasti. Soveltuu myös silmämeikin poistoon. Puhdistusvaahto sisältää ihoa kosteuttavien ainesosien erikoisseoksen (Lactil®), joka säilyttää ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Lactil®on rekisteröity tuotemerkki, joka sisältää kosteuttavia ainesosia vesiliuoksessa. Se korvaa ihon luonnollisia kosteustekijöitä (NMF, Naturel Moisture Factors) jos ne ovat jostain syystä heikentyneet. Talvi-iho on usein pintakuiva ja ärtynyt. Silloin tarvitaan tehokasta mutta hellävaraista puhdistusta. Panthenol suojaa ja uudistaa ihoa, Aloe vera antaa lisäkosteutta. Elivo Puhdistusvaahto poistaa meikin ja myös silmämeikin hellästi mutta tehokkaasti, ei kirvele silmiä. Dermatologisesti testattu. 

Tuotteen edut:

  • -Hellävarainen, pehmeä vaahto
  • -Ei kuivata ihoa eikä kirvele silmiä
  • -Helppo huuhdella vedellä
  • -Mieto tuoksu
  • -Dermatologisesti testattu

Apteekeista, OVH noin 11 € 150 ml

Lisätiedot ja tuotenäytteet kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Tunnisteet


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö