Ohita
Kotimainen vahva bertil´s Viviscal Strong haastaa hiusravintolisämarkkinassa

Tiedote -

Kotimainen vahva bertil´s Viviscal Strong haastaa hiusravintolisämarkkinassa

Hiusravintolisämarkkina kasvaa, sillä nykyisin ymmärretään yhä paremmin ravintoaineiden tärkeys hiusten kasvulle ja hyvinvoinnille. Tärkeiksi ravintoaineiksi on tunnistettu erityisesti biotiini, sinkki, tietyt aminohapot sekä hirssinsiemen- ja peltokorteuutteet. Näihin ainesosiin luottaa myös moni nimekäs ulkomainen valmistaja. Kotimainen bertil´s Viviscal Strong on markkinassa nimensä mukaisesti vahva haastaja niin koostumukseltaan kuin hinnoittelultaan.

Hiukset saavat ravintonsa hyvinvoivasta hiuspohjasta hiusjuurten kautta. Kun oikeasti halutaan vahvemmat ja terveemmät hiukset, onkin käännettävä katse ravintoaineisiin, jotka mahdollistavat vahvojen hiusten kasvun. bertil´s Viviscal Strong tukee hiusten, hiuspohjan ja hiusjuurten hyvinvointia monipuolisesti. Huolella valitut ravintoaineet auttavat sekä rauhoittamaan hiuspohjaa että elvyttämään hiustenkasvua. Tasapainoinen, hyvinvoiva hiuspohja mahdollistaa vahvempien hiusten kasvun.

Uudistunut bertil´s Viviscal Strong sisältää huolella harkitun yhdistelmän sekä hiuspohjaa rauhoittavia että hiuksia ravitsevia aineosia; vahvan pitoisuuden kansainvälisiltä markkinoilta tuttuja hirssinsiemen- ja peltokorteuutteita, biotiinia, sinkkiä, B-vitamiineja, C- ja E-vitamiinia sekä tärkeitä aminohappoja, joista hiusten rakennusaine keratiini koostuu. Erityisesti biotiini ja sinkki edistävät hiusten normaalia kasvua. bertil´s Viviscal Strong on kehitetty Suomessa ja se valmistetaan kaikkien bertil´s-tuotteiden tavoin Pietarsaaressa.

bertil´s Viviscal Strong sopii sekä naisille että miehille. Tuloksia on yleensä havaittavissa 2-4 kk käytön myötä.

Uudistunut bertil´s Viviscal Strong on myynnissä apteekeissa, terveyskaupoissa ja suurimmissa tavarataloissa. Vegaanisen tuotteen (120 tabl.) suositushinta on n. 25 €. Pakkaus sisältää 3 kk:n tehokuurin.

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö