Ohita
Nocciolata-luomupähkinälevitteet sopivat erinomaisesti leivontaan.
Nocciolata-luomupähkinälevitteet sopivat erinomaisesti leivontaan.

Tiedote -

Kruunaa juhlaleivonnaiset italialaisilla Nocciolata-luomupähkinälevitteillä

Loppuvuosi täyttyy juhlista ja illanistujaisista huipentuen vuoden ruokajuhlaan eli jouluun. Herkuttelijoiden suosikkivuodenaikaan kuuluvat olennaisesti erilaiset leivonnaiset. Tiesitkö, että italialaiset Nocciolata-luomupähkinälevitteet sopivat erinomaisesti myös leivontaan? Ne eivät sisällä palmuöljyä, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja - täyteläisen maun salaisuus ovat aidot ja puhtaat raaka-aineet.

Nocciolata-luomupähkinälevitteiden käyttömahdollisuuksia on lukuisia: pikkujoulujen hedelmädippitarjoiluissa tai vaikkapa uudenvuoden juhlabrunssilla croissanttien kera. Luomupähkinälevitteet sopivat mainiosti myös leivontaan; niillä voi esimerkiksi loihtia suussa sulavia kakkujen tai piirakoiden täytteitä ja kuorrutuksia. Levitteillä voit täyttää myös pikkuleipiä tai kokeilla vaikkapa gourmet-tason tortuntäytteenä!

Rigoni di Asiagon, italialaisen perheyrityksen, joka Nocciolata-levitteitä valmistaa, juuret yltävät aina 1920-luvun alkuun, jolloin perheen isoäiti Elisa kehitti mehiläisten hoidosta työn koko perheelle. Nykyisin kaikki yrityksen tuotteet ovat luomua. Rigoni di Asiagon tuotteita yhdistää perinteinen reseptiikka yhdistettynä nykypäivän innovatiivisiin valmistusmenetelmiin, jolloin saadaan aikaan uniikkeja ja erittäin korkealaatuisia luomutuotteita.

Tuotteet eivät sisällä palmuöljyä, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja ja ne ovat gluteenittomia. Nocciolata Luomu Maidoton Kaakao-Hasselpähkinälevite sopii myös vegaaneille.

Nocciolata-luomupähkinälevitteet löydät vaihtelevin valikoimin K-ja S-ketjujen myymälöistä kautta maan. Levitteiden, à 250 g, suositushinta on noin 5 €.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö