Ohita
Makrobioksen uutuuksilla virtaa talveen!
Makrobioksen uutuuksilla virtaa talveen!

Tiedote -

Makrobioksen uutuuksista virtaa talveen

Kotimainen Makrobios-ravintolisäsarja lanseeraa kaksi sopivasti ajankohtaista uutuustuotetta alkavaan talveen. C-vitamiinitabletti sisältää reilun annoksen tätä virkistävää ja vastustuskykyä tukevaa vitamiinia ja Omega-3-kapselin hyvät rasvahapot vahvistavat koko elimistöä talven tuiskuja vastaan.

Makrobioksen tavoitteena on jo yli 30 vuoden ajan ollut lisätä ihmisten hyvinvointia tarjoamalla korkealaatuisia ja luotettavia terveystuotteita kaikkien saataville. Laajasta valikoimasta löytyvät tuotteet koko perheen hyvinvointiin - ja ne voi napata mukaan kätevästi ruokakauppareissun yhteydessä.

Uutuuksina valikoimaan ovat nyt saapuneet toivotut tuotteet - vahva C-vitamiini ja Omega-3-valmiste aikuisille. C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg hyvin imeytyvää C-vitamiinia ja Omega-3-kapselissa on 500 mg korkealaatuista kalaöljyä. Makrobios Omega-3 kalaöljykapseli onkin erinomainen tärkeiden omega-3 rasvahappojen lähde. Molemmat tuotteet on suunniteltu helposti nieltäviksi. Makrobios C-vitamiini on lisäksi vegaaninen.

Makrobios C-vitamiini 500 mg (90 tabl.) ja Makrobios Omega-3 500 mg (60 kaps.) -tuotteet löytyvät nyt hyvinvarustetuista S-ryhmän myymälöistä. Makrobios C-vitamiinin suositushinta on n. 5 € ja Makrobios Omega-3:n n. 6 €.

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö