Ohita
Miwana - Uudet puhdistavat ja tukkoisuutta vähentävät nenäsumutteet saatavana päivittäistavarakaupoista

Tiedote -

Miwana - Uudet puhdistavat ja tukkoisuutta vähentävät nenäsumutteet saatavana päivittäistavarakaupoista

Suuri osa suomalaisista kärsii kuivasta nenästä, varsinkin kausiluontoisesti. Kuiva nenä johtuu limakalvojen kuivumisesta. Kuiva huoneilma, pakkanen ja katupöly aiheuttavat nenän kuivumista ja ikäviä oireita mm. kutinaa, kirvelyä ja arkuutta sekä nenän tukkoisuutta. Naisilla myös hormonaaliset tekijät voivat vaikuttaa nenän limakalvoihin ja kuivattaa niitä. Kuivista nenän limakalvoista kärsivän pitäisi aloittaa nenän hoitaminen suolaliuoksella puhdistamisella. Nenän puhdistamisen voi tehdä joko käyttämällä sumutetta tai nenäkannua. Jos nenän kuivuudesta kärsii jatkuvasti, on hyvä valita tuote, joka on sopiva jatkuvaan käyttöön. Suomalaisista naisista jopa 31 % käyttää nenäsuihkeita kausiluontoisesti ja 7 % kuukausittain, 5 % päivittäin. Suomalaisilla miehillä vastaavat luvut ovat 19 %,   7 % ja 5 %.

Uudet, luonnollisen hellävaraiset ja edulliset Miwana-nenäsuihkeet ovat pian saatavilla myös Suomesta päivittäistavarakauppojen kosmetiikkaosastoilta sekä terveyskaupoista.

Nenäsuihkeita on kahteen erilaiseen tarpeeseen: Kosteuttava Miwana Naturell on nenän luonnollinen puhdistaja ja sen suolapitoisuus 0,9 % on ihanteellinen kehon omalle suolapitoisuudelle.

Tämä tekee nenän limakalvojen hoidosta erittäin miellyttävää. Miwana Naturell sopii kaikenikäisille imeväisikäisestä lähtien ja sitä voi käyttää päivittäin vuoden ympäri.

Miwana Naturell Plus helpottaa tilapäistä limakalvojen turvotusta ja sen suolapitoisuus on sama kuin valtamerissä 3,5 %. Miwana Naturell Plus on hypertoninen eli sen suolapitoisuus on korkeampi kuin kehon nesteiden suolapitoisuus, minkä ansiosta se vetää nestettä turvonneesta limakalvosta. Miwana Naturell Plus on erinomainen tuote esimerkiksi vilustumisen, allergian tai raskauden aiheuttamaan nenän limakalvojen turvotukseen.

Miwana Naturell Plus voi vähentää avaavien nenäsumutteiden käytön tarvetta eikä se aiheuta riippuvuutta. Miwana Naturell Plus sopii aikuisille ja alkaen 3-vuotiaille lapsille.

Molemmat tuotteet ovat säilöntäaineettomia.

Miwana Naturell 30 ml ja Miwana Naturell Plus 30 ml

Citymarketeista ja Stockmann-tavarataloista, Veljekset Keskiseltä, toukokuussa myös Tokmanni-tavarataloista, Life-Terveyskaupoista ja muista hyvin varustelluista terveyskaupoista.

Suositus OVH: 5,90 – 6,90 €

Lisätiedot ja tuotenäytteet: kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat


Midsona on Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita. 

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö