Ohita
Naturdiet-shake suosikkimaussa Peanut Fudge.
Naturdiet-shake suosikkimaussa Peanut Fudge.

Tiedote -

Naturdiet avuksi painonhallintaan ja kevyempään elämään

Painonhallinnassa tärkeintä on pitkäjänteisyys ja kärsivällisyys. Niin painonhallintaan kuin -pudotukseenkin on kuitenkin olemassa myös apuvälineitä, joiden avulla onnistuminen on helpompaa. Maukkailla Naturdiet-juomilla voi helposti korvata yhden tai useamman päivän aterioista varmistaen silti tärkeiden ravintoaineiden saannin.

Naturdiet-tuotteet on suunniteltu painonpudotuksen tai -hallinnan tueksi. Tuotteet ovat herkullisen makuisia ja soveltuvat erinomaisesti myös välipalaksi tai on-the-go lounaaksi kiireiseen päivään. Keventäminen käy helposti esimerkiksi syömällä aamupalan normaalisti, korvaamalla lounaan Naturdiet-juomalla ja syömällä välipalan sekä illallisen jälleen normaalisti. Naturdiet-juoma sopii hyvin myös treenin jälkeen nautittavaksi.

Tuotteita voidaan turvallisesti käyttää korvaamaan myös kaikki päivän ateriat enintään kolmen viikon ajan (VLCD = Very Low Calorie Diet), sillä ne sisältävät kaikki tärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet, joita keho päivittäin tarvitsee. Juomat sisältävät myös runsaasti kuitua ja proteiineja. Kaikki Naturdiet-juomat ovat hyväksyttyjä ravintolisiä painonhallintaan. Saatavilla on useita maukkaita makuvaihtoehtoja, kuten vaikkapa Suklaa-Toffee tai Caramel-Cappuccino.

Naturdiet Shake-juomia on saatavilla päivittäistavarakaupoista ympäri maan ja niiden suositushinta n. 2,10 €.

  • valmisteet on tarkoitettu ainoastaan terveille laihduttaville ylipainoisille tai lihaville aikuisille
  • raskaana olevien tai imettävien naisten, nuorten tai sairaiden ei pitäisi käyttää valmisteita ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta
  • tuotteita tulee käyttää pakkauksessa annettujen ohjeistusten mukaisesti.

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö