Ohita
Naturdiet lanseeraa kaksi Shake -juomauutuutta ja kaksi uutta ateriankorvikepatukkamakua

Tiedote -

Naturdiet lanseeraa kaksi Shake -juomauutuutta ja kaksi uutta ateriankorvikepatukkamakua

TIEDOTE KEVÄT 2017: Naturdiet lanseeraa kaksi Shake -juomauutuutta ja kaksi uutta ateriankorvikepatukkamakua.

Naturdiet on lääketehtaan kehittämä erittäin hyvänmakuinen niukkaenerginen ravintosarja painonhallintaan. Naturdiet-tuotteet ovat virallisesti hyväksyttyjä VLCD / LCD*-ateriankorvikkeita ja sisältävät kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet. *VLCD (very low calorie diet) = Kaikki päivän ateriat korvataan ruokavalionkorvikkeilla (energiansaanti 400 - 800 kcal) *LCD (low calorie diet) = Osa aterioista korvataan ateriankorvikkeilla (energiansaanti 800 - 1200 kcal )

Naturdiet Shake -juomat (VLCD)

RTD Shake Ready to drink-juomat ovat heti valmiita nautittavaksi. Hyvänmakuinen maitopohjainen valmisjuoma laihdutukseen ja painonhallintaan. Shake-juomat ovat täyttäviä ja sisältävät runsaasti proteiinia. Niillä voidaan korvata kaikki päivän ateriat tai osa päivän aterioista muun ruokavalion yhteydessä.

Naturdiet Shake cookies (VLCD) 150 kcal / 330 ml Proteiinia 14 g/annos, hiilihydraatteja 10,6 g/annos, josta laktoosia 0,2g. Käyttö ainoana ravinnonlähteenä (ruokavalionkorvikkeena), annostus: naiset 5, miehet 5 juomaa/vrk. Sisältää maitoa ja vehnää (gluteenia alle 20 ppm )

Naturdiet Shake minttusuklaa (VLCD) 150 kcal / 330 ml Proteiinia 14 g/annos, hiilihydraatteja 10,6 g/annos, josta laktoosia 0,2g. Käyttö ainoana ravinnonlähteenä (ruokavalionkorvikkeena), annostus: naiset 5, miehet 5 juomaa/vrk. Sisältää maitoa ja vehnää (gluteenia alle 20 ppm)

Hinta: n. 1,60 € Saatavuus: K-kaupat

Naturdiet Mealbar ateriankorvikepatukat (LCD)

Käytännöllinen ja hyvänmakuinen ateriankorvike kiireen keskellä ja kun olet liikkeellä. Sisältää kaikki tarvitsemasi ravintoaineet, mutta vain vähän kaloreita.

Naturdiet patukka vadelma-lakritsi 200 kcal / 56 gProteiinia 14 g/annos, hiilihydraatteja 22 g/annos. Sisältää maitoa ja soijaa. Saattaa sisältää munaa ja soijaproteiinia

Naturdiet patukka salty caramel 200 kcal / 58gProteiinia 13 g/annos, hiilihydraatteja 21 g/annos. Sisältää maitoa, soijaa, manteli, hasselpähkinää ja mallasuutetta (gluteeni). Saattaa sisältää munaa ja maapähkinää.

Hinta: n. 1,60 € Saatavuus: K-kaupat ja isoimmat Prismat

Tiedustelut: Markkinointijohtaja Soile Seppälä 040 828 6921 soile.seppala@midsona.fi

Aiheet


 

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö