Ohita
Gainomax BCAA+Rehydrate
Gainomax BCAA+Rehydrate

Tiedote -

Nesteytys ja palautuminen kuntoon uusilla Gainomax BCAA+Rehydrate tuotteilla

Tehosta treenejäsi ja palautumistasi – Gainomaxin tuotteet edesauttavat palautumista treenien jälkeen. Palautuminen urheilusuorituksen jälkeen on tärkeää, jotta kunto kehittyisi.

Gainomax BCCA+Rehydrate uutuusjuomat ovat hyvänmakuisia BCAA-juomia, joka sisältävät kofeiinia, BCAA:ta, elektrolyyttejä ja vitamiineja. Erinomaisia hyvän nestetasapainon ylläpitämiseen ja palautumisen edistämiseen treenien ja kilpailun yhteydessä, mutta myös todella hyvinä janon sammuttajina - milloin tahansa. Makuina raikkaat Green Apple ja Lemonade. Tuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria. BCAA eli haaraketjuiset aminohapot auttavat tehostamaan suoritusta ja lihaksen kehitystä eri tavoin. BCAA voi auttaa pitkäkestoisissa harjoituksissa jaksamista, ja myös palautumisessa harjoituksen jälkeen. Uudet juomat on myös rikastettu elektrolyyteillä, jotka palauttavat kehon neste- ja suolatasapainon. Epätasapaino ei vain vaikuta negatiivisesti suorituskykyyn, vaan myös palautumiseen. Juomat sisältävät myös B6- ja B12-vitamiineja. B6-vitamiini on välttämätön proteiiniaineenvaihdunnalle ja tärkeä esimerkiksi hermojen toiminnalle. B12-vitamiinia tarvitaan muun muassa solujen aineenvaihduntaan ja verisolujen muodostukseen. Sisältää myös funktionaalisten juomien markkinastandardin mukaista kofeiinia (180 mg). Tuotteisiin ei ole lisätty sokeria.

Uudet Gainomax-juomat ovat panos kategoriaan vahvalta brändiltä uudella, innovatiivisella ja jännittävällä konseptilla, jossa toiminnallisuus ja maku ovat keskiössä.

Vuodesta 1990 lähtien Gainomaxia ovat arvostaneet sekä kuntoilijat että huippu-urheilijat. Gainomaxilla on treenin jälkeisiä palautumistuotteita ja toiminnallisia välipaloja, kaikki ilman palmuöljyä. Tuotteet on suunnattu niille, jotka haluavat aktiivisen elämäntavan, jossa treenin vaikutuksella on väliä.

Suositushinta noin 2.20 €. Saatavilla päivittäistavarakaupoista urheiluhyllystä.

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö