Ohita
Hedelmäinen Gainomax Recovery Mango juoma ja Mint Chocolate kreatiini-proteiinipatukka syksyn treeneihin!
Hedelmäinen Gainomax Recovery Mango juoma ja Mint Chocolate kreatiini-proteiinipatukka syksyn treeneihin!

Tiedote -

Palautumista edistävät uutuudet Gainomaxilta: Recovery Mango juoma ja Mint Chocolate proteiinipatukka kreatiinilla

Kaikki irti syksyn treeneistä – Gainomaxin tuotteet edesauttavat palautumista treenien jälkeen. Syksyn uutuuksiin kuuluu Gainomax Recovery Mango palautumisjuoma ja Mint Chocolate proteiinipatukka lisätyllä kreatiinilla.

Urheilusuorituksen jälkeen palautuminen on tärkeää, jotta kunto kehittyy. Suklaisessa juomakategoriassa on vähän hedelmämakuja, mutta Gainomax tuo nyt trendikkään Mango uutuuden tuoteryhmään. Hedelmämaut puhuttelevat etenkin naisia, jotka ovat vielä vähemmistö kuluttajakunnassa vaikka kiinnostusta kuluttajatutkimuksen mukaan on paljon.

Gainomax Recovery Mango on maitopohjainen palautumisjuoma, jossa on täydellinen yhdistelmä proteiinia ja hiilihydraatteja. Recovery-palautusjuoma nautittuna heti treenin jälkeen pysäyttää lihaksia hajottavat prosessit kropassa ja buustaa lihaskasvua.

Toinen syksyn uutuus on lisäarvollinen proteiinipatukka Mint Dark Chocolate kreatiinilla. Proteiinipatukassa on runsaati proteiinia ja lisänä kreatiinia 1 g / patukka. Minttu-suklaa on pidetty maku suklaakategoriasta – tuore ja kermainen minttu yhdessä tumman suklaan kanssa. Nam!

Kreatiini on fiksu lisä niille, jotka treenaavat tositarkoituksella. Patukka on helppo ja hyvä tapa lisätä kreatiinin saantia! Kreatiini on tunnettu ravintolisä, joka tunnetaan suorituskykyä parantavista ominaisuuksistaan .

Kreatiini on Gainomaxin kohderyhmässä monelle tuttu ravintolisä – nyt proteiinin kanssa samassa patukassa.

Tunnisteet


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja haluamme olla markkina-alueemme yksi johtavista yrityksistä hyvinvoinnin ja terveyden saralla. Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita arjen ja juhlan hetkiin. Midsona konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Suomessa yhteensä n. 700 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. 312M€. 

Tuotteemme ovat saatavilla päivittäistavarakaupoissa, tavarataloissa, apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa. www.midsona.fi

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö

Liittyvä sisältö