Ohita
Le Pain des Fleurs näkkileivät
Le Pain des Fleurs näkkileivät

Tiedote -

Rapean rouskuvat gluteenittomat Le Pain des Fleurs näkkileivät ihastuttavat luonnollisuudellaan

Ranskalaiset Le Pain des Fleurs rapeat ja gluteenittomat näkkileivät ovat rouskuvan maukkaita. Sarjaan kuuluu kolme erilaista näkkileipää, ja kaikki ovat täysin luonnollisiin aineksiin pohjautuvia. Le Pain des Fleurs klassikkotuote on tattarinäkkileipä, mutta valikoimasta löytyy myös quinoa- ja kastanjanäkkileivät.

Le Pain des Fleursin tattarinäkkileipä on ohut ja rapea gluteeniton välipala. Se on leivottu 100% gluteenittomasta, proteiinirikkaasta ja kuitupitoisesta luomutattarista eikä se sisällä lisä-, väri- tai säilöntäaineita. Se sopii monelle allergiselle, ja yksinkertaisesta reseptistään huolimatta tämä herkullinen näkkileipä sopii oivasti ateriasi lisukkeeksi. Sen voi nauttia hyvin joko sellaisenaan tai levitteen kera.

Kvinoa näkkileipä sisältää puolet tummaa riisijauhoa ja puolet kvinoajauhoa, vaaleata ruokosokeria sekä hyppysellinen merisuolaa. Tämä näkkäri sopii oivasti leipänä tai keksinä niin aamiaiseksi, jälkiruoaksi kuin välipalaksikin.

Kastanjanäkkileipä korvaa niin leivät kuin keksit ja jälkiruoat. Gluteeniton luomunäkkileipä on valmistettu ainoastaan riisi- sekä kastanjajauhosta ja hyppysellisestä merisuolaa. Ei lisättyä sokeria.

Le Pain des Fleurs näkkileivät toimivat myös kuidun ja raudan lähteenä, ja sisältävät runsaasti magnesiumia.

Kaikki näkkileivät ovat gluteenittomia, eivätkä sisällä pähkinöitä, maitoa, hiivaa, kananamunia tai makuaineita.

Syyskuun ensimmäisellä viikolla vietetään valtakunnallista keliakiaviikkoa, ja Le Pain des Fleurs näkkileivät ovat keliaakikon tai gluteenia välttävän oiva valinta.

Le Pain des Fleurs näkkileivät löytyvät hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö