Ohita

Tiedote -

SaltBalans – vähentää turvotusta & laihdutuksen tueksi

SaltBalans – vähentää turvotusta & laihdutuksen tueksi

Suolainen ruoka, kuuma ilma, heikentynyt aineenvaihdunta ja elimistön epätasapaino aiheuttavat usein ylimääräisen nesteen kertymistä kehoon. Siitä on seurauksena turvotusta ja epämiellyttävää oloa. Nesteen kertymiseen voidaan vaikuttaa vähentämällä suolan käyttöä. Tehokkaina apulaisina toimivat myös luonnon mineraalit ja yrtit kuten kalium, magnesium, rannikkomännyn kuoriuute ja rautamyrtti.

SaltBalans Super sisältää magnesiumia, kaliumia, rannikkomännyn kuoriuutetta, rautamyrttiä ja C-vitamiinia. Yhdessä ne ovat tehokas apu kohti kevyempää oloa poistamalla turvotuksen ja ylimääräiset nesteet. SaltBalans Super toimii myös laihdutuksen tukena. 

Mitä on rannikkomännyn kuoriuute?

Rannikkomänty on suomalaisten mäntyjen sukuinen havupuu, joka kasvaa luonnonvaraisena Välimeren rannikolla. Rannikkomännystä käytetään rohdoksena kuorta ja sen vaikutuksia on tutkittu paljon.

Rannikkomäntyä käytetään antioksidanttina sydän- ja verisuonisairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Sen sanotaan parantavan veren virtaamista, vähentävän verisolujen kokkaroitumista ja tasapainottavan sokeriaineenvaihduntaa.

SaltBalansin päivittäisannoksessa (2 tablettia/vrk) saat 20 mg rannikkomännyn kuoriuutetta.

Rautamyrtti

SaltBalansin toinen tehoaine, rautamyrtti, on pensasmainen puu, jonka juurista uutettavalla aineella on verisuonia supistava vaikutus. Supistavan vaikutuksen saavat aikaan saponiinit, jotka sekä aktivoivat verisuonia, että ehkäisevät tulehduksia. Rautamyrttiuute myös tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja lievittää turvotusta.

SaltBalansin päivittäisannoksessa (2 tablettia/vrk) saat 100 mg rautamyrttiuutetta.

Lisäapuna magnesium ja kalium

Luonnonuutteiden lisäksi SaltBalans Superin sisältämä kalium ja magnesium tasapainottavat solujen nestevaihtoa ja auttavat poistamaan ylimääräistä nestettä. Magnesiumia tarvitaan myös sydämen toimintaan ja se säätelee stressihormonin eritystä. Kalium on puolestaan elimistössä natriumin vastavaikuttaja. Sen saanti on tärkeää sydämelle, hermostolle ja lihaksille.

SaltBalans Superin annostus: 1 tabletti kahdesti päivässä.

Saatavilla kauppojen terveysosastoilta, luontaistuotekaupoista ja apteekeista.

Hinta noin 15€ (100 tabl)

Markkinoija: Midsona Finland Oy

www.midsona.fi

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö