Ohita
Suihkemaisen rautavalmisteen käyttö on helppoa - 4 suihkausta päivässä posken limakalvolle.
Suihkemaisen rautavalmisteen käyttö on helppoa - 4 suihkausta päivässä posken limakalvolle.

Tiedote -

Suihkemaisella rautaravintolisällä vältytään vatsavaivoilta

Rautavaje on varsinkin hedelmällisessä iässä olevilla naisilla yleistä. Rautavajeesta johtuvat matala hemoglobiini- tai ferritiiniarvot aiheuttavat tyypillisesti väsymystä ja voimattomuutta. Todettua rautavajetta hoidetaan tehokkaimmin rautaravintolisillä, mutta ne aiheuttavat tunnetusti monelle vatsavaivoja, kuten ummetusta. Suun limakalvolta imeytyvällä suihkemaisella rautaravintolisällä sen sijaan vältytään vatsan ja suoliston kuormittamiselta.

Rautavajetta on haastavaa korjata pelkän ruoan avulla, sillä rauta imeytyy ravinnosta usein epätäydellisesti. Avuksi tarvitaankin yleensä rautaravintolisä. Raudan imeytyminen on kuitenkin ravintolisästäkin haastavaa, ja monet vatsan kautta nautittavat ravintolisät aiheuttavat vatsavaivoja, jotka johtuvat pääosin juuri raudan puutteellisesta imeytymisestä suolistossa.

Sen sijaan suihkemuotoista ravintolisää käytettäessä ruoansulatuselimistön kuormitukselta vältytään. Nordic Health´in suusuihkeista rauta imeytyy suun limakalvolta tutkitusti erinomaisesti suoraan verenkiertoon eikä näin päädy ruuansulatuselimistöön. Nieltäviä rautavalmisteita käytettäessä on huomioitava yleensä vuorokaudenaika eikä yhdessä valmisteen kanssa voi nauttia tiettyjä ravintoaineita. Nordic Health´in suihkemuotoisen raudan voi sen sijaan nauttia mihin vuorokaudenaikaan tahansa, myös yhdessä maitotuotteiden, kahvin ja lääkkeiden kanssa.

Nordic Health -rautasuihkeita on saatavilla kahta vahvuutta, 5 mg ja 10 mg, ja ne ovat gluteenittomia, laktoosittomia, lisäaineettomia ja vegaanisia. Ne sopivat käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana.

Nordic Health -rautasuihkeita myyvät apteekit ja terveyskaupat. Vahva Rauta -suusuihkeen (25 ml) suositushinta on n. 19 € ja Rauta -suusuihkeen (25 ml) 16 €

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö