Ohita
Dippaa Taco maissikakkuja salsan ja guacamolen kanssa
Dippaa Taco maissikakkuja salsan ja guacamolen kanssa

Tiedote -

Syksyn herkullinen Friggs snacking uutuus vie kielen mennessään

Uutuus Friggs Taco maissikakku houkuttelee terveellisempään herkutteluun.

You Gov tekemän Food & Health tutkimuksen mukaan Kuluttajista noin 25% toivoo lisää terveellisiä tuotteita kaupan hyllyyn. Useammat kuluttajat välittävät omasta sekä muiden hyvinvoinnista, ja arvostavat helppoja tapoja pitää huolta terveydestään. Hyvältä maistuva ruoka on luonnollinen osa elämää.

Syksyn uutuus Taco maissikakku sopii loistavasti sekä snackaily trendiin että Tex Mex trendiin. Tex Mex on suomalaisten nuorten ja lapsiperheiden suosikkiruoka ja ollut vahvassa kasvussa vuosia. Taco maissikakku on täydellinen yhdistelmä maissia ja taco maustetta. Se sopii loistavasti myös dippailuun, esim. salsan ja guacamolen kanssa. Kun korvaat tortilla sipsit Taco maissikakuilla saat kevyemmän herkun.

Friggs Taco maissikakku on luonnollisesti gluteeniton.

Helpompi ja maukkaampi arki Friggsin maissikakuilla!

Suositushinta Taco maissikakku noin 1,95 €. Tuotteet ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö