Ohita
Toloselta uutuus kolesterolinhallintaan
Toloselta uutuus kolesterolinhallintaan

Tiedote -

Toloselta uutuus kolesterolinhallintaan

Monen suomalaisen kolesterolin hallinnassa olisi parantamisen varaa. Kuluttajat ovat havahtuneet ongelmaan, ja kolesteroliarvojen hallintaan etsitään kovasti luonnollisia keinoja. Kolesteroliarvojaan voikin tasapainottaa helposti 1-2 päivittäisellä teelusikallisella kotimaista superruokaa.

Camelina sativa (ruistankio, kitupellava) on Euroopassa jo pronssikaudella viljelty öljykasvi, ennen kuin rypsi ja rapsi syrjäyttivät sen. Camelinalla on kasviksi poikkeuksellinen rasvahappokoostumus, sillä se on erittäin vahva alfalinoleenihapon (omega-3) lähde. Neutraalin makuinen ja helppokäyttöinen öljy sisältää runsaasti myös muita hyviä kerta- ja monityydyttymättömiä rasvahappoja. 2 g päiväannos alfalinoleenihappoa ylläpitää normaalia kolesterolia. Kolesterolin hallintaan tarvittavan ALA -annoksen saa nauttimalla 1-2 tl kotimaista camelinaöljyä.Tärkeää on muistaa myös monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveet elämäntavat.

Miedon ja miellyttävän pähkinäisen makunsa vuoksi Tolonen Camelinaöljyä voi käyttää monipuolisesti. Se sopii esimerkiksi salaatinkastikkeeksi tai smoothien, jogurtin tai puuron sekaan. Öljyä voi lorauttaa ruuanvalmistuksen loppuvaiheessa myös lämpimiin ruokiin, mutta voimakasta kuumennusta kannattaa välttää. Tolonen Camelinaöljy sopii koko perheelle, kolesteroliarvojaan tarkkaileville sekä kasviperäiseksi omega-3-lähteeksi kala-allergikoille ja vegaaneille.

Tolonen Camelinaöljy on juuri saapunut myyntiin hyvinvarusteltujen päivittäistavarakauppojen ja tavaratalojen valikoimiin. Tuotteen (200 ml) suositushinta on n. 7,80 €

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö