Ohita
Mivitotalin uudet ravintolisät kasvipohjaisessa pakkauksessa.
Mivitotalin uudet ravintolisät kasvipohjaisessa pakkauksessa.

Tiedote -

Uudet Mivitotal-ravintolisät kasvipohjaisessa pakkauksessa

Mivitotal lanseeraa kuusi täysin uutta ravintolisää, jotka saavat uuden, värikkään ulkoasun. Uusi valikoima sisältää tabletteja, joissa on räätälöityjä vitamiinien ja kivennäisaineiden yhdistelmiä. Pakkaukset on valmistettu kasvipohjaisesta muovista.

Uusi sarja koostuu yhteensä kuudesta tuotteesta, jotka on kehitetty erilaisiin tarpeisiin.

  • Vastustuskyky: Sisältää C- ja D-vitamiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka kaikki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Monivitamiini & Mineraalit: Koko perheen monipuolinen valmiste turvaamaan päivittäisen vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin.
  • Monivitamiini & Mineraalit 60+: Sisältyy ikääntyviä ajatellen vahvan yhdistelmän vitamiinejä ja kivennäisaineita, kuten D-vitamiinia, kalsiumia, seleeniä, rautaa ja jodia.
  • Magnesium: Mivitotal® Magnesium sisältää jopa neljää eri magnesiumin muotoa. Magnesium edistää sekä lihasten että hermoston normaalia toimintaa.
  • B-vitamiini: Vahva ja monipuolinen B-vitamiinien yhdistelmätabletti.
  • Iho, hiukset & kynnet: Monipuolinen valmiste, joka sisältää tärkeiden vitamiinien lisäksi myös bambu-uutetta, peltokorteuutetta ja piitä.

Mivitotal-uutuustuotteet ovat vegaanisia, gluteenittomia, laktoosittomia, hiivattomia ja soijattomia.

Tuotteet lanseerataan syyskuussa 2021 ja ne ovat saatavilla apteekeista sekä päivittäistavara-, luontaistuote- ja verkkokaupoista kautta maan. Suositushinnat tuotteesta riippuen n. 10-20 €. Pakkauksessa 90 tablettia eli 3kk tarve. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Mivitotal tarjoaa valikoiman huolella valittuja kivennäisaineita ja vitamiineja jokaiseen päivään. Tuotteita on saatavana Suomessa sekä nestemäisenä että tabletteina. Mivitotalin tuotteet on valmistettu Ruotsissa, ja tuotteita on saatavana vastuullisesti tuotetuissa kasvipohjaisesta muovista valmistetuissa pakkauksissa. 

Vitamiinit ja mineraalit. Kaikille. Joka päivä. Tutustu koko Mivitotal -valikoimaamme https://www.midsona.fi/mivitot....

Aiheet

Tunnisteet


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja haluamme olla markkina-alueemme yksi johtavista yrityksistä hyvinvoinnin ja terveyden saralla. Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita arjen ja juhlan hetkiin. Midsona konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Suomessa yhteensä n. 700 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. 312M€. 

Tuotteemme ovat saatavilla päivittäistavarakaupoissa, tavarataloissa, apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa. www.midsona.fi

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö

Liittyvä sisältö