Ohita
Carmolis Lihasgeeli treenikaveriksi
Carmolis Lihasgeeli treenikaveriksi

Tiedote -

Uudistunut Carmolis Lihasgeeli on kuntoilijan paras kaveri!

Monivaikutteinen Carmolis Lihasgeeli sopii kuntoilijankin treenikassiin

Syksyllä starttaavien liikuntaharrastusten tueksi sopiva pirteään pakkausasuun päivitetty Carmolis Lihasgeeli on erinomainen apu treenistä rasittuneille lihaksille. Miellyttävän raikkaan tuoksuisella geelillä on aluksi viilentävä ja hetken kuluttua pitkäkestoinen lämmittävä vaikutus.

Carmolis Lihasgeeli sisältää tunnetun Carmolis yrttiyhdistelmän eli 11 perinteisen rohdoskasvin eteeristen öljyjen lisäksi huolella valittuja tehoaineita, kuten metyylisalisylaattia ja kamferia. Ainesosat täydentävät toistensa vaikutuksia. Monivaikutteinen ja tehokas yhdistelmä vilkastuttaa verenkiertoa paikallisesti, rentouttaa lihasjännitystä ja jättää lopuksi miellyttävän lämmön tunteen.

Rasvaton koostumus imeytyy nopeasti ihoon eikä tahmaa vaatteita. Tuubiin pakattu Lihasgeeli on kätevä pitää treenikassissa mukana ja levittää kuntoilun jälkeen rasittuneille lihaksille – esimerkiksi pohkeisiiin, reisiin tai käsivarsiin.

Carmolis Lihasgeeli sopii erinomaisesti myös jännittyneelle niska-hartiaseudulle, ja sitä kannattaa kokeilla myös vaikkapa hiirikäteen tai tenniskyynärpäähän.

Monivaikutteisuutensa ansiosta tuote sopii niin urheilijoille ja kuntoilijoille, raskasta fyysistä työtä tekeville kuin staattisen toimistotyönkin tekijöille.

Carmolis Lihasgeeli on vegaaninen.

Ainutlaatuisen, karmeliittamunkkien 1600-luvulla kehittämän Carmolis yrttiyhdistelmän löydät myös muista Carmolis-sarjan tuotteista; Carmolis Yrttitipoista, Yrttisuihkeesta sekä laajasta valikoimasta Kurkkukaramelleja ja Yrttipastilleja.

Carmolis Lihasgeelin suositushinta n. 11 €. Carmolis-tuotteet löydät apteekeista ja terveyskaupoista kautta maan.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö