Ohita
Friggs riisikakkujen uusi pakkausilme
Friggs riisikakkujen uusi pakkausilme

Tiedote -

UUDISTUS! Friggs maustetut riisikakut saivat uuden, selkeämmän pakkausilmeen!

Jatkossa kuluttaja tunnistaa Friggs maustetut riisikakut entistä helpommin kun tuotteen perusraaka-aine riisi on tuotu pakkausilmeessä selkeämmin esille. Näin riisikakut erottaa helpommin maissi-, kikherne- ja linssivarianteista. Friggs riisikakkuja löytyy kolmea eri makua: Juusto, Kermaviili & Sipuli ja Pizza.

Riisikakut ovat olleet ja ovat edelleen klassisia gluteenittomia leivän korvikkeita ja helppoja kevyitä välipaloja. Riisikakut sopivat nautittavaksi niin aamupalaksi, välipalaksi, kevyempänä herkutteluna suosikkitäytteillä päällystettynä tai treenien lomassa.Vain mielikuvitus on rajana.

Helpompi ja maukkaampi arki Friggsin riisikakuilla!

Kategoriat


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö