Ohita
UUSI Veet Men Total Pro -sarja tarjoaa helpon karvanpoistokokemuksen nyt myös miehille

Tiedote -

UUSI Veet Men Total Pro -sarja tarjoaa helpon karvanpoistokokemuksen nyt myös miehille

Moni mies ajelee partansa, mutta yhä useampi poistaa nykyisin ihokarvoja myös muilta vartalonsa alueilta. Eniten siistitään intiimialueiden, rinnan ja kainaloiden karvoitusta, useimmiten partakoneella höyläämällä. Veet lanseeraa ensimmäisenä Suomessa uuden, erityisesti miesten tarpeisiin suunnitellun tuotesarjan, jolla karvanpoisto on helppoa ja nopeaa, ilman höylän aiheuttamaa ihoärsytystä ja sänkeä.

Karvanpoisto partakoneella kehon alueella on toki nopeaa, mutta tällöin on myös häiritsevä sänki kiusana varsin nopeasti. Riski haavoille ja ihoärsytykselle herkillä alueilla on myös olemassa. Uusi Veet Men Total Pro -sarja tarjoaa ensimmäisenä Suomessa myös miehille kattavan valikoiman karvanpoistotuotteita erilaisiin tarpeisiin - ilman partakoneen ärsytystä.

Voidemainen Veet Men TOTAL PRO Hair Removal Cream poistaa ihokarvat vartalon alueelta 3-6 minuutissa jättäen ihon pehmeäksi pitkäksi aikaa. Veet Men TOTAL PRO In-Shower Hair Removal Cream taas on erittäin helppo, nopea ja siisti tapa poistaa vartalon karvat kätevästi suihkun yhteydessä. Herkille intiimialueille suunnitellulla Veet Men Total Pro Intimate Hair Removal Kit -setillä saavutetaan 5 minuutissa pitkäkestoinen karvanpoistotulos ilman kutiavaa sänkeä ja pelkoa haavoista.

Veet Men Total Pro -tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Uudet Veet Men Total Pro -tuotteet ovat tulleet myyntiin tavarataloihin ja suurimpiin päivittäistavakauppoihin. Veet Men TOTAL PRO Hair Removal Creamin (200 ml), Veet Men TOTAL PRO In-Shower Hair Removal Creamin (150 ml) ja Veet Men Total Pro Intimate Hair Removal Kit -pakkauksen (150 ml) suositushinnat ovat noin 12 €.

01/2024 RKT-M-48930

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö