Ohita
Sarjan tuotteet hoitavat ihoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.
Sarjan tuotteet hoitavat ihoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Tiedote -

Uutuus ihon hoitoon - ainutlaatuinen Membrasin Dermal 3-vaiheinen konsepti

Kosteuttaa, suojaa, korjaa ja tasapainottaa. Kotimaisilla, kliinisesti tutkituilla ja luonnollisilla Membrasin® Dermal -tuotteilla ihosta on helppo huolehtia ja varmistaa sen tasapaino sekä sisäisesti että ulkoisesti. Apteekeissa myytävä 3-vaiheinen konsepti sisältää korkealaatuiset tuotteet koko perheelle, myös atooppisen ihon hoitoon.

Marjansiemenöljypohjaiset Dermal-tuotteet hoitavat ja vahvistavat erityisesti herkkää, ärtynyttä ja kuivaa ihoa. Kliinisesti tutkitut mustaherukan- ja tyrninsiemenmarjaöljyt tuovat iholle hyviä rasvahappoja, joita varsinkin kuivasta ihosta usein puuttuu.

Sisäisesti nautittava, Membrasin Dermal Skin Hydration -ravintolisä, antaa luonnollisen suojan ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti sisältäpäin. Ainutlaatuinen, eläviä probiootteja sisältävä silkinpehmeä kosmeettinen hoitoöljy, Membrasin Dermal Probiotic Skincare Oil, on paikallishoitotuote ihon kosteus- ja mikrobitasapainon tukemiseksi. Valmisteen probiootit uudistavat ja vahvistavat ihon normaalia, suojaavaa mikrobiomia. Öljyä voidaan käyttää kasvoilla tai keholla erityistä tehohoitoa vaativilla alueilla. Membrasin Dermal Atopic Skin Repair -voide (CE-merkitty lääkinnällinen laite*) lievittää tutkitusti atooppisen ihon oireita, kuten ekseemaa, kutinaa, punoitusta ja kiristävää tunnetta. Voidetta voidaan käyttää paikallisesti kuivimpien alueiden hoidossa tai myös koko vartalolla.

Parhaan tuloksen saa käyttämällä 3-vaiheisen konseptin kaikkia tuotteita yhdistelmänä, jolloin ne tukevat toistensa vaikutuksia.

Membrasin Dermal -tuotteet ovat myynnissä vain apteekeissa. Dermal Skin Hydration kapselien (90 kaps.) suositushinta on n. 35 €, Probiotic Skincare Oil ampullien (3 x 10 ml) n. 30 € ja Atopic Skin Repair -voiteen (100 ml) n. 25 €

*Membrasin® Atopic Skin Repair -voide on CE-merkitty lääkinnällinen laite (CE 0537). Valmistaja Aromtech Oy.

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö