Ohita
Kyolic Cardio on uutuus kolesteroliarvojen ja verenpaineen hallintaan
Kyolic Cardio on uutuus kolesteroliarvojen ja verenpaineen hallintaan

Tiedote -

Uutuus kohonneille kolesteroliarvoille ja verenpaineelle

Monen suomalaisen kolesteroli ja verenpaine ovat kohonneet, ja tämä on tunnetusti haitallista sydämelle ja verenkiertoelimistölle. Niin kolesterolia kuin verenpainettakin voi kuitenkin tutkitusti tasapainottaa aidosta luonnonraaka-aineesta saatavalla tehoaineella.

Suomalaisilla on geneettistä alttiutta sydän- ja verisuoniongelmille, ja siksi olisi tärkeää pyrkiä pitämään riskiä lisäävät kohonneet kolesteroliarvot ja verenpaine kurissa. Tähän suositetaan ensisijaisesti ruokavaliomuutoksia, painonhallintaa ja liikuntaa. On myös olemassa luontaisia ravintoaineita, joilla voi hallita niin kohonnutta kolesterolia kuin verenpainettakin.

Tutkittu tuki normaaleille kolesteroliarvoille ja sydämelle

Kliinisesti tutkittu Kyolic Cardio on vahva tuki kolesteroliarvojen ja verenpaineen tasapainottamiseen. Kyolicin sisältämästä ainutlaatuisesta patentoidusta valkosipuliuutteesta, AGE:sta, on julkaistu peräti yli 850 tieteellistä artikkelia. AGE™-uute ylläpitää tutkitusti sydänterveyttä; normaaleja veren kolesterolitasoja ja verenpainetta.

Erityinen valmistusmenetelmä saa aikaan tehouutteen

Kyolicin ainoana maailmassa sisältämä erityinen AGE™-uute valmistetaan perinteisellä japanilaisella menetelmällä, jossa valkosipulin ainesosat moninkertaistavat tehonsa ja muuttuvat elimistölle helpommin käsiteltäviksi. Samalla hengityksen hajua ja usein vatsavaivoja aiheuttavat yhdisteet hajoavat. Kyolic Cardio on puhdas luonnontuote, jonka raaka-aineena käytettävien valkosipulien viljelyssä ei käytetä kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Kyolic Cardio on 100 % kasviperäinen eli se sopii myös vegaaneille.

Turvallinen luonnontuote sopii monelle

Uudella, vahvan pitoisuuden AGE™-uutetta sisältävällä Kyolic Cardiolla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia. Parhaat ja monipuolisimmat hyödyt saadaan tutkimusten mukaan pitkäaikaisessa säännöllisessä käytössä, ja annokseksi riittää vain 1 tabletti päivässä.

Kyolic Cardion (30 tabl.) löydät apteekeista ja sen suositushinta on n. 18 €.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö