Ohita
Weledan lahjapakkauksista kosmetiikan ystävä ilahtuu takuulla!
Weledan lahjapakkauksista kosmetiikan ystävä ilahtuu takuulla!

Tiedote -

Vastuulliset hemmottelulahjat Weledalta

Kun haussa on ekologinen ja vastuullinen kauneustuotejoululahja, kannattaa kallistua tunnetun ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa tarjoavan sarjan puoleen. Iki-ihanan Weledan valikoimassa on tänä vuonna ihanat lahjapakkaukset, joista löytyy varmasti ilahduttava lahja vaativammallekin kosmetiikan käyttäjälle.

Weledan valikoimasta löytyy tänä vuonna hemmottelua niin kasvoille kuin vartalollekin. Kulttituote Skin Food -voiteesta on saatavilla lahjapakkaus Skin Food Moisture Duo, jossa on tämä perinteikäs, Weledan kaikkien aikojen myydyin tuote sekä sen kevyempi versio, Skin Food Light. Tähän lahjaan ei takuulla pety kukaan kosmetiikan tuntija!

Vartalon ihoa hemmottelee Weledan Refreshed By Nature -lahjapakkauksen raikkaan sitruksen tuoksuinen kermainen Citrus Body Wash ja virkistävä Citrus Body Lotion. Tämä mehukkaan tuoksuinen pari tuo kesän talven keskelle ja sopii tuoksultaan moneen makuun.

Weleda on tunnettu ja arvostettu luonnonkosmetiikkabrändi, joka on perustettu jo vuonna 1921. 100 % luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet tekevät hyvää niin iholle kuin luonnollekin, sillä Weleda hankkii raaka-aineensa eettisesti, ihmisiä ja luonnon monipuolisuutta kunnioittaen. Weledan tiukan NaTrue-luonnonkosmetiikkasertifikaatin omaavat ihonhoitotuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, synteettisiä hajusteita, geenimuunneltuja ainesosia tai mikromuoveja eikä niitä testata eläinkokein.

Muovittomat lahjapakkaukset on helppo kierrättää pahvinkeräyksessä joulun jälkeen.

Weledan lahjapakkauksia myyvät tavaratalot ja terveyskaupat. Skin Food Moisture Duo -pakkauksen ovh on n. 30 € ja Refreshed By Nature -pakkauksen ovh on n. 35 €.

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö