Ohita
Yogi Tean joulutuotteet virittävät joulun odotukseen.
Yogi Tean joulutuotteet virittävät joulun odotukseen.

Tiedote -

Virittäydy joulutunnelmaan Yogi Tean Limited Edition -tuotteilla

Yogi Tean tunnelmallinen luomuteejoulukalenteri johdattelee tänäkin vuonna joulun levolliseen tunnelmaan. Joulukalenteri sisältää 24 Yogi Tea -luomuteepussia. Aromikasta Christmas Tea -sekoitusta puolestaan voi nautiskella kynttilän valossa ja virittäytyä joulutunnelmaan. Nämä jouluiset ja korkealaatuiset Limited Edition -tuotteet ovat myös erinomainen lahjaidea!

Yogi Tea tuo myyntiin tänäkin vuonna odotetun luomuteejoulukalenterin, joka sisältää valikoiman Yogin suosituimpia teemakuja - yhden joka luukun takana. Visuaalisesti näyttävä ja kaunis teejoulukalenteri virittää mielen ihanasti joulun odotukseen niin kotona kuin vaikkapa työpaikallakin.

Aromikas rooibospohjainen ja kofeiiniton Christmas Tea -sekoitus puolestaan maistuu lämmittäviltä joulun mausteilta; kanelilta, neilikalta ja kardemummalta. Christmas Tean kaunis pakkaus kuvaa Yogin pitkäaikaista yhteistyötä Kumari-projektin kanssa Nepalissa, yhdessä maailman köyhimmistä maista. Projekti tarjoaa suojaa ja sairaanhoitoa orvoille ja heikommassa asemassa oleville lapsille, taaten heille paremman tulevaisuuden.

Molempia sesonkituotteita on myynnissä vain rajoitetun ajan.

Luomusertifioituja yrtti- ja mausteteesekoituksia valmistavan Yogi Tean tarina alkoi yli 40 vuotta sitten. Nykyään laaja teevalikoima sisältää erilaisia mieltä ja kehoa puhuttelevia teesekoituksia, jotka valmistetaan yhteistyössä luomuviljelijöiden kanssa ilman turhia lisäaineita tai keinotekoisia makuja.

Yogi Tean juuret ovat perinteisessä intialaisessa ayurvedassa ja tarkoituksena on inspiroida harjoittamaan tasapainoista ja tietoista elämäntapaa päivittäin teekupin äärellä.

Yhteiskunnallisen vastuun lisäksi Yogi Tealle on tärkeää kantaa ympäristöllisen vastuunsa läpi tuotantoketjun. Raaka-aineet kuljetetaan hiilineutraalisti, pakkauksissa käytetty paperi ja kartonki on FSC-sertifioitua. Teepussit ovat mineraaliöljy- ja kloorivapaita ja täysin kompostoitavia.

Saatavuus: Kesko, Sokos, Ruohonjuuri, terveystuotekaupat

Suositushinta: Jouluteekalenteri noin 15 € ja Christmas Tea noin 5 €.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö