Ohita
Weledan uusi kypsälle iholle suunniteltu Contouring Face Care -sarja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.
Weledan uusi kypsälle iholle suunniteltu Contouring Face Care -sarja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Tiedote -

Weledan uusi Contouring Face Care -sarja tarjoaa tehokasta kiinteytystä aikuiselle iholle

Weledan uusi kypsälle iholle suunniteltu Contouring Face Care -sarja kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja vähentää syviä ryppyjä aktivoimalla ihon omaa kollageenituotantoa ainutlaatuisen koostumuksensa avulla. Tuotteiden 100 % luonnosta peräisin olevissa raaka-aineissa Weleda luottaa Sveitsin Alpeilla äärimmäisissä olosuhteissa kasvaneiden kasvien voimaan.

Jo yli 100-vuotias luonnonkosmetiikkatalo Weleda kulkee etujoukoissa tehokkaiden luonnonkosmeettisten ikääntyvän ihon tuotteiden kehityksessä. Moni tiedostava kuluttaja kaipaa ikääntyneen ihonsa hoidossa luonnonmukaista vaihtoehtoa synteettisten yhdistelmien sijaan, mutta samalla toivotaan myös yhtä tehokkaita tuloksia. Weledan uusi Countouring Face Care -sarja vastaa tähän tarpeeseen.

NATRUE-luonnonkosmetiikkasertifioitujen Contouring Face Care -tuotteiden salaisuus on 100 % luonnollinen Collagen+ Active Complex -yhdistelmä, joka sisältää Sveitsin Alppien haastavissa olosuhteissa kasvaneita sinistä gentiania, edelweissia eli alppitähteä ja centella asiaticaa eli rohtosammakonputkea. Patenttiaan odottava yhdistelmä aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa ja ehkäisee myös sen iän myötä tapahtuvaa luonnollista katoa ihosta. Kollageeni on ihon avainproteiini, joka antaa iholle rakennetta, kiinteyttä ja kimmoisuutta.

Contouring Face Care -tuotesarja sisältää tehokkaasti kiinteyttävän päivä- ja yövoiteen, tehoseerumin ja silmänympärysvoiteen, joka sopii käytettäväksi myös huultenympäryksille. Tuotteet napakoittavat ihoa, vähentävät syviä ryppyjä ja terävöittävät kasvonpiirteitä vähentäen samalla pigmenttimuutoksia aikaansaaden myös tasaisemman ihon värin.

Weleda Contouring Face Care -tuotteet ovat saapuneet myyntiin tavarataloihin ja terveyskauppoihin. Suositushinnat ovat: Countouring Day Cream 40 ml n. 45 €, Contouring Night Cream 40 ml n.48 €, Contouring Face Serum 30 ml n. 48 € ja Contouring Eye & Lip Cream 10 ml n. 36 €.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö