Ohita
Tunnelmallisesta Yogi Tean joulukalenterista löytyy 24 kpl luomuteepussia
Tunnelmallisesta Yogi Tean joulukalenterista löytyy 24 kpl luomuteepussia

Tiedote -

Yogi Tean tunnelmallinen joulukalenteri ja mausteinen joulutee tuovat joulun kotiin

Yogi Tealta löytyy joulunodotukseen ihanat joulutuotteet. Jouluteessä maistuvat ayurvediset yrtit ja ihastuttava teejoulukalenteri vie mukanaan joulun tunnelmaan. Yogi Tean yrtti- ja mausteteesekoitukset valmistetaan eettisesti ja kestävästi yhteistyössä luomuviljelijöiden kanssa.

Yogi Tean tunnelmallinen teejoulukalenteri johdattelee mielen ja kehon joulun levolliseen tunnelmaan. Joulukalenteri sisältää 24 Yogi Tea -teepussia. Nauti kuppi mausteista teetä joka päivä. 

Yogi Tea Christmas Tea -jouluteessä maistuu ayurvedisten yrttien ja mausteiden herkullinen sekoitus – kaneli, appelsiini, vanilja, tähtianis ja neilikka. Kanelin ja neilikan luomuviljelmät ovat Sri Lankassa, jonka maakunnassa Medadumbarassa sijaitsee Yogi Tean vuoden 2021 hyväntekeväisyyskohde. Yhdessä Medadumbara Organic -maatalousyhdistyksen ja EOAS Organics -yhdistyksen kanssa Yogi Tea tukee paikallisten viljelijöiden perheitä tarjoamalla lapsille ja nuorille pitkäaikaisia koulutusohjelmia.

Saatavuus: Kesko, Sokos, Ruohonjuuri, luontaistuotekaupat

Aiheet

Kategoriat


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö