Ohita
Tunnelmallisesta Yogi Tean joulukalenterista löytyy 24 kpl luomuteepussia
Tunnelmallisesta Yogi Tean joulukalenterista löytyy 24 kpl luomuteepussia

Tiedote -

Yogi Tean tunnelmallinen joulukalenteri ja mausteinen joulutee tuovat joulun kotiin

Yogi Tealta löytyy joulunodotukseen ihanat joulutuotteet. Jouluteessä maistuvat ayurvediset yrtit ja ihastuttava teejoulukalenteri vie mukanaan joulun tunnelmaan. Yogi Tean yrtti- ja mausteteesekoitukset valmistetaan eettisesti ja kestävästi yhteistyössä luomuviljelijöiden kanssa.

Yogi Tean tunnelmallinen teejoulukalenteri johdattelee mielen ja kehon joulun levolliseen tunnelmaan. Joulukalenteri sisältää 24 Yogi Tea -teepussia. Nauti kuppi mausteista teetä joka päivä. 

Yogi Tea Christmas Tea -jouluteessä maistuu ayurvedisten yrttien ja mausteiden herkullinen sekoitus – kaneli, appelsiini, vanilja, tähtianis ja neilikka. Kanelin ja neilikan luomuviljelmät ovat Sri Lankassa, jonka maakunnassa Medadumbarassa sijaitsee Yogi Tean vuoden 2021 hyväntekeväisyyskohde. Yhdessä Medadumbara Organic -maatalousyhdistyksen ja EOAS Organics -yhdistyksen kanssa Yogi Tea tukee paikallisten viljelijöiden perheitä tarjoamalla lapsille ja nuorille pitkäaikaisia koulutusohjelmia.

Saatavuus: Kesko, Sokos, Ruohonjuuri, luontaistuotekaupat

Aiheet

Kategoriat


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö