Ohita
Yogi Tean uutuus auttaa parantamaan keskittymiskykyä
Yogi Tean uutuus auttaa parantamaan keskittymiskykyä

Tiedote -

Yogi Tean uutuus auttaa parantamaan keskittymiskykyä

Henkinen työkuorma on tänä päivänä iso. Meidän on sovitettava tehokkaasti yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-aika, ja päivän aikana altistumme valtavalle informaatiotulvalle. Aivot ja mieli ovat koetuksella ja keskittymiskykymme kärsii. Positiivista on kuitenkin, että mielen terveyteen kiinnitetään yhä enemmän huomiota ja monet ihmiset pyrkivät tietoisesti palautumaan hektisestä elämästä. Tarvitsemme kuitenkin usein hengähdyshetkiä päivään, sekä henkistä voimaa ja kognitiivista terävyyttä.

Yogi tee tuo avuksi uutuusteen Mental Clarity. Tee tukee mielen terävyyttä ginsengjuurella sekä muilla keskittymistä ja muistia tukevilla ainesosilla. Tee sisältää mm. ginsengjuurta, sitruunamelissaa ja eucalyptusta. Ginsengillä on osoitettu olevan positiivista vaikutusta kognitiiviseen toimintaan ja muistiin. Ginseng voi myös suojata aivosoluja vaurioilta. Sitruunamelissalla on todettu olevan rauhoittava vaikutus mieleen ja kehoon, ja se vähentää ahdistusta ja stressiä. Eucalyptus virkistää väsynyttä mieltä ja kehoa. Mental Clarity on miellyttävä yrttiteesekoitus ginsengiä, piparminttua ja eukalyptusta kognitiivisten toimintojen ja energiatason parantamiseksi.

Tee hyvää teellä.

Mental Clarity teen suositushinta on noin 5,15 €. Saatavilla päivittäistavarakaupoista ja luontaistuotekaupoista.

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö