Ohita
Yogin Pumpkin Chai -tee on palannut sesonkivalikoimaan
Yogin Pumpkin Chai -tee on palannut sesonkivalikoimaan

Tiedote -

Yogin kurpitsainen suosikkitee jälleen saatavana!

Yogi Tean viime vuoden suosikkimaku, mausteisen makea Pumpkin Chai -tee on monen iloksi palannut tämän vuoden kausimakuvalikoimaan. Tämä herkullinen luontaisesti kofeiiniton luomutee sopii erinomaisesti hämärtyviin iltoihin siemailtavaksi.

Yogi Tean Pumpkin Chai on herkullinen ja syksyinen yhdistelmä kurpitsaa, raikasta inkivääriä ja appelsiinia sekä chai-mausteita, kuten kanelia ja kardemummaa. Maku on pehmeä ja täyteläinen.

Pumpkin Chai sopii erinomaisesti vaikkapa juhlapöytään jälkiruokateeksi ja kofeiinittomana myös lämmittäväksi iltateeksi hämärtyviin iltoihin.

Pumpkin Chai, kuten kaikki Yogi Tean tuotteet, valmistetaan luomusertifioiduista raaka-aineista, eikä se sisällä aromeja. Yogi Tea -juomien juuret ovat ayurvedisessä perinteessä, joka pyrkii auttamaan ihmisiä elämään onnellisesti, terveellisesti ja tietoisina ympäröivästä maailmasta. Yogi Tea tutkii jatkuvasti uusia käytäntöjä uudistaakseen maaperää ja vähentääkseen ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Pumpkin chain suositushinta on noin 5 € ja se on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja terveyskaupoista.

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö