Ohita

Aiheet: Terveys, ruokavaliot jne.

Rikas Soijalesitiini sisältää luontaisesti koliinia

Koliini lisätään ravitsemussuosituksiin - Soijalesitiini luontainen lähde

Koliini nousee mukaan uusiin pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin. Ihmiselle välttämätöntä koliinia saadaan pääasiassa eläinkunnan tuotteista, joten esimerkiksi kasvisruokailijoiden kannattaa varmistaa riittävä koliininsaanti. Erinomainen luontainen, edullinen ja helppokäyttöinen koliininlähde on Soijalesitiini, jota voi lisätä vaikkapa smoothieen tai puuroon tuomaan kermaista täyteläisyyttä.

Nocciolata-luomupähkinälevitteet valmistetaan Italiassa

Herkullisilla Nocciolata-luomupähkinälevitteillä tuot Italian kesäiseen ruokapöytään

Herkullisilla Rigoni di Asiago Nocciolata -luomupähkinälevitteillä tuot Italian kesäiseen ruokapöytään. Tarjoile vaikkapa kesäisten muurinpohjalettujen kanssa, marja- tai hedelmäpiirakan kyljessä tai croissantin tai paahtoleivän päällä. Pähkinälevitteet sopivat mainiosti myös leivontaan. Tuotteet eivät sisällä palmuöljyä, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja ja ne ovat gluteenittomia.

Herkullista vegaanista luomusuklaata - vieläpä ilman lisättyä sokeria? Kyllä!

Herkullista vegaanista luomusuklaata - vieläpä ilman lisättyä sokeria? Kyllä!

Herkullisia vegaanisia luomusuklaita valmistava Benjamissimo on laajentanut suosituiksi nousseiden sokerittomien suklaidensa valikoimaa, ja uutuuksista löytyy myös paljon toivottu peräti 100 % kaakaota sisältävä herkku. Raaka-aineina käytettävä korkealaatuinen luomukaakao tuotetaan vastuullisesti mm. Nicaraguassa ja Equadorissa Reilun kaupan periaattein. Erinomainen lahjaidea kevään juhliin!

Friggs Seesaminsiemen & merisuola maissikakku

Suomen suosituin maissikakku on saanut kaverin: uutuus Friggs Seesaminsiemen & merisuola maissikakku

Uutuus Friggs Seesaminsiemen & merisuola maissikakku on rapea ja ohut gluteeniton maissikakku, jossa on pähkinäinen maku.  Se sopii loistavasti terveelliseen ruokavalioon. Seesaminsiemenet ovat erittäin ravitsevia ja sisältävät kalsiumia, magnesiumia, B-vitamiineja ja antioksidantteja.Maissikakut ovat täydellisiä aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi sellaisenaan tai suosikkipäällisen kanssa.

Tyrniöljy hoitaa limakalvojasi

Kuivat limakalvot? Suomen suosituin Omega7-tuotesarja auttaa

Varsinkin talvisin limakalvojen kuivuminen vaivaa monia. Se on epämiellyttävää, mutta voi vaikuttaa heikentävästi myös vastustuskykyyn. Tyrniöljyn on todettu olevan limakalvoille ravitsevin öljy. Omega7™-tuotteissa käytetystä kliinisesti tutkitusta SBA24®-kaksoistyrniöljystä saa limakalvoilleen suurimman hyödyn. Avainlippu-merkitty Omega7™-tuotesarja on ollut Suomen suosituin jo 25 vuoden ajan.

Näytä lisää